Concurs 20 aniversari Píndoles Saludables

CONCURS PÍNDOLES SALUDABLES

Concurs que consisteix en la realització de projeccions audiovisuals que fomentin la pràctica d’activitat física, promoguin hàbits saludables i informin de com prevenir malalties professionals, a través de missatges temàtics.

Hi poden participar tots els alumnes de la universitat Miguel Hernández d’Elx, omplint el formulari que apareix al final d’aquesta pàgina.

Es seleccionaran 20 propostes valorant l’originalitat i l’aplicabilitat del contingut en la vida diària, les propostes seleccionades realitzaran l’enregistrament del video, que tindrà una durada d’entre 5 i 8 minuts, i rebran roba esportiva com a premi.

Els missatges saludables han de ser clars i de fàcil aplicabilitat tant en l’àmbit laboral com personal, promovent l’adopció d’hàbits i estils de vida saludables, a l’àrea nutricional, de l’activitat física, el control emocional i l’ergonomia.

Missatges exemple per a cada tema

Nutricional: Trigues 20 minuts al dia en preparar el teu dinar i berenar saludable (preparació d’amanida de fruites i batuts).
Activitat física: Realitza 5 minuts d’estiraments cada 2 hores durant la teva jornada laboral (en la projecció es realitzen 5 minuts d’estirament perquè ells puguin realitzar-la a la vegada que ho veuen).
Control emocional: Controla l’estrès amb la respiració (ensenyar exercicis de respiració que es puguin realitzar en l’entorn laboral durant 20 minuts).
Ergonomia: Cuida la teva esquena (registra la teva postura en el lloc de treball durant 20 minuts i compruébala amb les recomanacions que et vam enviar).
Les projeccions seran enviades per correu electrònic als treballadors de la universitat, a més de ser projectats a les pantalles dels edificis.

Cargando…