PRIMERA JORNADA CADU UMH – UCV

Avui comença la temporada d’CADU 2019/20 amb l’enfrontament entre UMH Universitat Miguel Hernándezy Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir. Segueix-ho en directe a través de Ràdio UMH: https://radio.umh.es/la-radio-en-directo/
Vine a l’Pavelló i instal·lacions de Clot a donar suport als nostres equips.

12 novembre 2019

ENTRENAMENTS ESCALADA EQUIP UMH

Inicien els entrenaments de l’equip d’Escalada de la UMH per preparar el Campionat Autonòmic Universitari que es disputarà el 12 de Març. Si t’interessa formar part de l’equip omple aquest formulari: https://deportes.umh.es/competiciones/cadu-y-ceu

8 novembre 2019

SELECCIÓ ESPANYOLA DE RUGBI 7 A LA UMH

El Dimecres 6 de novembre vam gaudir de la visita dels seleccionadors i jugadors / es de les selecció espanyola de rugbi 7 masculina i femenina a campus d’Elx. Van compartir els seus coneixements amb els nostres esportistes de l’equip UMH i van conèixer les instal·lacions. Una gran ocasió de conviure amb l’esport d’elit i gaudir d’una gran jornada de rugbi. Els agraïm enormement la visita i els desitgem una gran actuació en el torneig internacional que disputaran aquest cap de setmana a Elx.

 

7 novembre 2019

VISITA DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA DE RUGBI 7 A LA UMH

El dimecres 6 de novembre, les 12:30 alguns membres de l’equip i staff de la Selecció Espanyola de Rugby visitaran el Campus d’Elx i entrenaran amb l’equip de la UMH Universitat Miguel Hernández aprofitant que aquest cap de setmana disputen el Torneig Internacional Elche7s.

Si t’agrada el rugbi no ho dubtis, vine i aprofita l’oportunitat.

6 novembre 2019

ENTRENAMENTS ULTIMATE FRISBEE UMH

Seguim amb els entrenaments d’Ultimate Frisbee a la UMH! Ja comptem amb 22 jugadors / es i creixent! Si vols conèixer aquest esport no dubtis a venir a provar els Dimarts a les 15:30.

Inscripción Equipos UMH – CADU y CEU

[Iframe width = “560” height = “315” src = “https://www.youtube.com/embed/TYAw64C8oK0” frameborder = “0” allow = “accelerometer; autoplay; encrypted-mitjana; Gyroscope; picture-in -picture “allowfullscreen> </ iframe]

30 octubre 2019

Voluntariat Universitari UMH 2019 | Cursa de les Ciutats Contra el Càncer de Pàncrees | ALACANT

Uneix-te a l’equip de voluntaris que el proper 8 de desembre a Alacant col·laboraran perquè la Cursa de les Ciutats Contra el Càncer de Pàncrees sigui possible. A més de múltiples tasques generals d’ajuda per a la carrera (repartir dorsals, control en recorregut, begudes als corredors, etc.), també es coordinaran activitats en promoció de la salut en els respectius camps d’actuació de cada grau. Esperem moltíssima gent i us necessitem Afegeix-te a l’equip de voluntaris i sentir-se part d’això!

30 octubre 2019

FINALS TROFEU RECTOR CAMPUS D’ELX

Finalitza el trofeu Rector de tardor al campus d’Elx. Campions del Torneig A: Ventafocs després de vèncer 6-2 a la final. Campions del torneig B: Resi, que va vèncer 8-5 a Aston Birra.

Per a les següents competicions en aquest o altres esports, heu inscriure a través del formulari web.

      

29 octubre 2019

ENTRENAMENTS CADU RUGBI

Comencen els entrenaments de Rugby a la UMH els dilluns a les 12:30. Estem iniciant grup per preparar el CADU no importa el teu nivell o sexe. No ho dubtis, aprèn i diverteix-te. Omple el següent formulari: https://deportes.umh.es/competiciones/cadu-y-ceu/

23 octubre 2019

Entrenaments CADU Ultimate Frisbee

Comencen els entrenaments d’Ultimate Frisbee els dimarts a les 15:30 a la UMH campus d’Elx. Si vols conèixer aquest divertit esport no ho dubtis i apunta’t! Nivell iniciació per preparar el CADU. https://deportes.umh.es/competiciones/cadu-y-ceu/ Omple el formulari.

23 octubre 2019

Els nostres equips del Trofeu Rector de Futbol Sala

23 octubre 2019