Beques i formació

L’Oficina de Campus Saludables i Esports està compromesa amb l’educació complementària dels nostres estudiants, oferint cursos de formació com a monitors d’activitats dirigides, entrenadors en el Programa de Musculació i Cardio i d’Escola d’Estiu. Aquests cursos ofereixen a més de l’aprenentatge i titulació, permet la realització de pràctiques remunerades en les nostres activitats obtenint una formació completa i complementant el currículum i experiència dels nostres estudiants.

Per promocionar i facilitar que els estudiants puguin compaginar la vida acadèmica i esportiva, hi ha diverses beques destinades a esportistes d’elit i alumnes / es que formen part dels equips universitaris representant a la UMH en les diferents competicions esportives, recompensant el seu esforç i dedicació.

A més, està previst el reconeixement de crèdits per la participació en els Campionats Autonòmics i d’Espanya universitaris representant a la UMH, podent convalidar la participació per crèdits de lliure elecció.