Instalacions y Servicis

PROCEDIMENT GENERAL PER A RESERVAR LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES.   

       Punxa en aquest enllaç si el que es necessita és l’obertura extraordinària de les instal·lacions esportives de la umh o la celebració d’un esdeveniment esportiu extraordinari.

 •  NORMES, UBICACIÓ, FOTOS Y HORARIS:

______________________CAMPUS D’ELX: PALAU D`ESPORTS______________________________

Distribució de les màquines de la Sala de musculació i cardio de Palau:

Plano Gym Castellano Def

Horaris: Palau UMH (gimnàs, sales i pistes poliesportives): De 8h a 23h, de dilluns a divendres, i fins a les 22h dissabte.

Horaris per Setmana Santa i Nadal: 15h a 23h. Vespra de festes de Nadal de 8h a 15h. Agost tancat.

_________CAMPUS D’ELX: ZONA POLIESPORTIVA PISCINA, CAMP DE GOLF_______________________________

 • Pistes poliesportives, camp de golf:
 • Horaris: de 9 ha 22 h, de dilluns a divendres; i de 9h a 14h els dissabtes. Setmana Santa, Nadal i agost tancat.Procediment Camp golf: La seva obertura i accés depèn de la consergeria de Torrevaillo (pistes) i Helike (golf). Cal presentar targeta d’accés de l’Oficina d’Esports.Pistes de Pàdel

Horaris: De 8h a 21h, de dilluns a divendres; i de 8h a 14h els dissabtes

Important: Aquestes pistes es poden reservar només pel personal que pertanyi a la UMH.

 • Piscina:

Amb la TDU també es pot fer servir la piscina.

Horaris: De 8h a 22h, de dilluns a divendres; i de 8h a 14h els dissabtes. La piscina és oberta des de l’1 de juny fins al 30 de setembre.

Procediment: PER A UN BANY es podrà pagar traient un tiquet de l’quiosc situat en l’Edifici El Clot (aquest quiosc estarà en la pròpia piscina durant el mes d’agost). PER A UN BONO: Els bons es paguen i recullen a l’Oficina d’Esports i s’haurà de presentar fotocòpia de l’DNI o foto de carnet. Es pot abonar el bo bé amb Targeta de crèdit o al quiosc de tiquets de l’Edifici del Clot.

Normativa:

Els usuaris hauran de complir en tot moment el que estableix pel personal de salvament de la instal·lació.

És obligatori:

 • La dutxa abans de cada immersió a la piscina.
 • L’ús de casquet de bany.
 • L’ús de sabatilles de goma i aconsellable l’ús ulleres de natació.

No es permet:

 • L’accés a la piscina a tota persona vestida de carrer.
 • L’entrada a recinte de bosses d’esport ni de material aliè a l’bany.
 • Fumar ni consumir aliments o begudes.
 • L’ús de qualsevol equip aliè a la pràctica de la natació en superfície (aletes, pales, taules, equip de busseig, pilotes, etc.), excepte en aquelles activitats autoritzades per l’Oficina d’Esports.
 • El bany amb polseres, anells o rellotges per prevenir pèrdues o accidents.

__________________CAMPUS DE ELCHE: ZONA DEPORTIVA EL CLOT________________________

fútbolIMG_1789

PatinajeDSCF1074

móduloBMX

Horaris generals: de 9 ha 22 h de dilluns a divendres i dissabtes de 9h a 14h. Horaris per Nadal: 9h a 22:00. Vespra de festes 9h a 14.30h. Agost i Setmana Santa tancat.

 • Camp de Fútbol 7/11:

No es podrà fer servir calçat amb tacs d’alumini i no es permet la permanència en el camp de persones que no juguin o tècnics, han d’estar a la grada.

Els horaris són els generals de la instal·lació. Les reserves s’habiliten a 7 dies vista i cada usuari podrà fer un total de 2 reserves per setmana.

No es permet la reserva de clubs sense prèvia autorització ni en nom d’una persona física.

 • Pistes de Tennis:

A les pistes de terra batuda s’haurà d’utilitzar calçat adequat, de sola llisa i la pista s’ha de deixar en condicions d’ús (passant estora i regant).

 • Pistas de Pàdel y ViziusBall Arena:

La pista d’Vizius no és de vòlei platja, les pilotes reglamentaris són a la consergeria de l’Clot a disposició dels usuaris. En aquesta instal·lació es podrà jugar també a l’pàdel platja.

Normas Vizius

 • Pista Atletisme:

S’haurà de presentar tiquet o bo a el conserge de l’Clot per a l’accés a l’mòdul d’atletisme.

 • Pista Ciclisme BMX:

Horaris: De 8h a 22.30h, de dilluns a dissabte.

Procediment: Els bons es recullen a l’Oficina d’Esports (El Clot) i s’haurà de presentar, llicència federativa o assegurança privada, fotocòpia de l’DNI o foto de carnet. Aquest formulari s’haurà d’adjuntar en el moment d’adquirir el bo. PER A UN ÚS: Traient un tiquet de l’quiosc situat en l’Edifici El Clot i presentant-lo a la consergeria de Palau.

Accés: S’haurà de presentar i deixar el Bo a la Conselleria de Palau, a canvi es cedirà una clau d’accés a la instal·lació que haurà de ser retornada per recollir el bo. A el conserge se li ha de presentar el DNI o document acreditatiu de la identitat de l’usuari per ser recollits seves dades. El bo serà perforat pel conserge una vegada per cada hora començada que l’usuari estigui en la instal·lació, i com a mínim una vegada. Hi ha una sanció pecuniària per la pèrdua o no devolució de la clau que haurà de ser satisfeta per poder tornar a entrar a la pista BMX.

 • Pista de patinaje:

Horaris: De 8h a 22.30h, de dilluns a dissabte. La pista de patinatge té el mateix règim d’horaris que al Palau.

IMPORTANT: Els usuaris que hagin reservat sense llum en hores per a les que fes falta aquesta tarifa, i vulguin disposar d’aquest servei, podran abonar al Quiosc de tiquets, la diferència necessària i lliurar a el conserge el tiquet perquè activi la llum.

________CAMPUS DE SANT JOAN: ZONA ESPORTIVA ANNEXA EDIFICI SEVERO OCHOA______

 • Pistes poliesportives, pàdel, futbol sala y tennis:

Horaris: De 8h a 22h, de dilluns a divendres; i de 9h a 14h els dissabtes. Setmana Santa, Nadal i agost tancat.

Les reserves només es podran fer mitjançant pagament per internet en l’aplicació de reserves on line.

 

________________________CAMPUS DE DESAMPARADOS EN ORIHUELA_________________

 • Pistes poliesportives, pàdel y futbol sala; camp de rugbi:

Horaris: De 8h a 22h, de dilluns a divendres; i de 9h a 14h els dissabtes. Setmana Santa, Nadal i agost tancat.

Les reserves només es podran fer mitjançant pagament per internet en l’aplicació de reserves on line.

IMG_20130903_084945

NORMES GENERALS IMPORTANTS______________________________________

Anulación de reservas:

 • Per poder realitzar un canvi de reserva s’haurà de comunicar en el termini d’un dia laborable anterior a aquesta reserva. En cas contrari es perdrà el dret d’aquesta reserva. El procediment a seguir és el següent: enviant un correu electrònic a l’oficina d’esports en l’horari de 8:00 a 14:00, o bé trucant a l’nombre 966.658.852 en aquest mateix horari.
 • En casos excepcionals, per motius meteorològics el mateix dia de la reserva es procedirà a la seva anul·lació en les pistes exteriors de la piscina i el Clot. En el cas de les pistes de futbol aquesta anul·lació es farà només sota condicions extremes o de força major presentant-se en persona al lloc de la reserva i sota acceptació de el conserge. El procediment a seguir per a les pistes exteriors és el següent: trucant a al telèfon 966658852 o presentant-se en l’oficina d’esports.
 • Està prohibit impartir classes privades en les instal·lacions. El simple ús de material per a això (carros de boles, pickis, cons, etc.) serà motiu de la seva expulsió.
 • En general, l’Oficina d’Esports estarà tancada segons calendari laboral acadèmic de la UMH.
 • S’ha de dur equipament esportiu adequat a cada activitat. Està prohibit jugar sense samarreta.
 • Les taquilles s’utilitzen mitjançant el seu tancament per cadenat que haurà de portar el propi usuari. Està prohibit deixar el cadenat posat d’un dia per l’altre.
 • Es poden realitzar dues reserves per setmana a les pistes de futbol i el Palau en un termini de 7 dies. Per als altres esports pots fer quatre reserves en un termini de 15 dies.