Voluntariat Esportiu UMH

Pròxim esdeveniment per a participar:
III Jornada Esportiva Familiar promoguda per la Fundació Riu Safari i en col·laboració amb el Projecte TAO que es compromet per les teràpies assistides amb animals
_______________________________________________________________________________________________________________

CAMPIONAT D’ESPANYA DE DUATLÓ MD
ORIOLA 90.0
DIUMENGE 4 DE MARÇ DE 2018
 Grup Ciclisme:
Hora de convocatòria: 8.00 h Recinte firal “Els Horts”.
Ubicació: PARKING AVD. DR GÓMEZ PARDO RÓDENAS.
Responsable: Eli
* Hauran de portar armilla reflectant groc.
Funció: Tallar camins, creus o assegurar un punt conflictiu de la prova per deixar lliure el circuit en horari establert de carrera (Guàrdia Civil obre carrera amb bandera verda i tanca amb bandera vermella més cotxe escombra, aquí acaba la nostra comesa).
Es facilitarà un bus opcional per ubicar els voluntaris que no disposin de vehicle propi o prefereixin ser ubicats des del bus. La sortida del bus seran el més puntal possible a l’hora de convocatòria i és preferible comunicar l’ús del mateix.
La ubicació dels diferents punts a cobrir, serà facilitada pel responsable d’àrea dies abans de la prova, el voluntari pot optar també per l’ús de vehicle propi per agilitzar horaris.
 Grup A Carrera a peu:
Hora de convocatòria: 8.00 h Plaça Col·legi Diocesà Santo Domingo
Ubicació: Carpa del Voluntariat
Responsable: Paloma
 Grup B Carrera a peu:
Hora de convocatòria: 10.15 h Plaça Col·legi Diocesà Santo Domingo
Ubicació: Carpa del Voluntariat
Responsable: Paloma
Funció: Prevenir flux de gent en el recorregut, tallar camins, creus o assegurar un punt conflictiu de la prova per deixar lliure el circuit en horari establert de carrera (hi haurà dispositiu d’obertura i tancament de carrera).
Als voluntaris se’ls lliurarà la bossa del voluntariat amb samarreta de l’esdeveniment, entrepà, aigua, fruita, polsera per al menjar, descomptes, per exemple en alguna prova de a300w triatló club, i sorpreses. Tot això en un ambient esportiu a ritme del millor espectacle.

Perfil dels estudiants requerits: No cal un perfil específic.
Més info a: o al Facebook a VoluntariadoA300W

Pròxim esdeveniment per a participar:
Activitat: I Cursa Solidària “Eliminant Barreres”:  
Dates de l’activitat: 10 de desembre de 2017. Dates de treball del voluntariat: diumenge 10 de desembre.
Lloc de trobada: Cortefiel Alacant, Av. Doctor Gadea 24 Alacant.
Hores a realitzar i horaris: de 8 a 14 hores
Contacte per als voluntaris: JUAN JOSÉ CASELLES LÓPEZ, Tècnic d’oci de Cocemfe Alacant. 965257187 /
Condicions del voluntariat: dietes, labors, segur, manutenció, etc. Els voluntaris estarien assegurats per a l’activitat, les tasques a realitzar són les següents: • Repartiment de dorsals. • Zona d’avituallament. • Muntatge taula de trofeus. • Senyalització i orientació corredors / es durant la prova. Es lliurarà una samarreta de la prova a cada voluntari i se li convidés a un piscolabis durant el matí.
Perfil dels estudiants requerits: No cal un perfil específic, encara que potser preferible estudiants de la zona d’Alacant per tema de desplaçament.
Pròxim esdeveniment per a participar:
Activitat: Campionat d’Espanya de Gimnàstica: Col·laboració amb la FGCV i RFEG per a l’organització dels campionats Nacionals, ajuda als esportistes (accessos i orientació en la instal·lació), temps de la competició, col·laboració per al bon funcionament i correcte ús dels espais públics durant la competició.
Dates de l’activitat: del 22 de novembre al 26 de novembre Dates de treball del voluntariat: del 22 de novembre al 26 de novembre
Lloc de trobada: Centre de Tecnificació d’Alacant Centre de Tecnificació d’Alacant
Hores a realitzar i horaris: Hi haurà dos torns per dia de cada grup de treball, un torn de matí i un torn de tarda d’aproximadament 7 hores cada un.
Contacte per als voluntaris: Elisa Maluenda i Adrián Rodriguez (enviar un correu per demanar el número de telèfon) Condicions del voluntariat: dietes, labors, segur, manutenció, etc .. Labors: Seran coordinats durant l’esdeveniment i Elisa i Adrián els indicaran els seus llocs durant la competició, es comptabilitzarà el voluntariat de cada dia i depenent del torn se’ls proporcionarà dinar o berenar, la FGCV contracta una assegurança de responsabilitat civil per a l’esdeveniment i estan coberts els col·laboradors i voluntaris.
Perfil dels estudiants requerits: Estudiants interessats en l’esport amb actitud positiva davant l’organització d’esdeveniments i al tracte directe amb persones
Pròxim esdeveniment per a participar:

Activitat: Carrera i Marxa benèfica Contra el Càncer de Mama
Dates de l’activitat: 26 de novembre a les 10.00
Lloc de trobada: Passeig de l’Estació
Hores a Realitzar i Horaris: es realitzarà una sortida simultània de carrera i marxa a les 10.00 hores des del Passeig. A les 11.30 se celebrarà el Lliurament de Trofeus A les 11.45 començarà un acte de Zumba A les 12.15 tindrà lloc la Cursa Infantil
Contacte per als Voluntaris: Inma Guzmán. Sol·licitar telèfon per correu o missatge.
Condicions de Voluntariat: Els voluntaris tindran samarreta i esmorzar gratuït que se’ls facilitarà des de l’Associació. Igualment, es concertarà una assegurança d’accidents per a cada un d’ells. La funció a desenvolupar es basarà en la delimitació del recorregut a realitzar pels participants, de manera que col·laborin en la senyalització segons les pautes de policia local. L’hora d’arribada a cada punt de senyalització serà aproximadament a les 9.00 hores. Un cop hagin finalitzat la seva funció poden acudir al Passeig de l’Estació a recollir el seu dinar en una de les carpes i seguir gaudint de l’esdeveniment.
Perfil d’estudiants requerits: voluntaris a partir de 18 anys

cartel-v2-mitja-santa-pola-2017

Participa com a voluntari a la Mitja Marató Santa Pola 2017, que se celebrarà el diumenge 22 gener 2017.

Si t’interessa participar-hi, posa’t en contacte amb el Club d’Atletisme SANTA POLA al correu . Us informaran tots els detalls, horaris i tasques específiques.

Les tasques en què pots participar són les següents:

Control antidopatge:
• Acompanyament d’atletes elit (necessari coneixements d’anglès)

Serveis inscripcions / Incidències en Fira del Corredor
• Incidències inscripcions (necessari anglès)

Muntatge i desmuntatge arcs en punts quilomètrics
• Muntar / desmuntar i controlar bon funcionament fins pas de l’últim corredor

Control a la zona sortida

Zona avituallament en meta
• Al servei del responsable de zona (ajuda repartiment de material, etc …)

TAMBÉ PER AL CADU 2016-2017 

De todos modos, para registrarte en las bases de datos de la Oficina de Deportes de la UMH como Voluntario para futuros eventos, por favor, rellena y envía este formulario:

XII Edició Triatló Arenals 113 –  Copa d’Espanya de Mitja Distància- 17 abril 2016

Per a més información: Voluntariado Arenales 113