Els equips de voleibol femení i el pàdel de la UMH en les finals CADU

CADU, CEU, Padel, Vóleibol

19 maig 2021

El proper 20 de maig es disputaran les finals de la lliga CADU, en la qual els primers classificats dels dos grups de lliga s’enfrontaran per determinar als millors equips autonòmics d’aquest present curs. Després d’una fase de grups adaptada a les noves condicions sanitàries en què en lloc de l’habitual lliga regular, els líders de cada sector s’enfrontessin en aquest nou model de competició.

La UMH estarà present a València per disputar les finals de pàdel i voleibol femení, després d’imposar com a primers classificats en el grup 1 al costat de la UA i la UJI. Estem segurs que els nostres equips ho donaran tot per portar-se el trofeu a casa i tenir opcions d’accedir als Campionats d’Espanya Universitaris que previsiblement es puguin celebrar al mes d’octubre-novembre.
Es podrà seguir els partits a través de l’CADUsel de la UMH a partir de les 10:30.
# GeneralitatCADU2021