Torna el CADU a la UMH

14 d’abril 2021

Després d’un any atípic en la competició per les mesures sanitàries, finalment el CADU 2020/2021 donarà el tret de sortida el proper dijous 15 d’abril. La primera jornada de la lliga s’enfrontarà a la UMH enfront de l’UJI, en un campionat que ha canviat el seu format de competició i en el qual es competirà en 2 grups de cara a l’accés a les finals CADU.

La jornada començarà a partir de les 11:00 amb la disputa de l’tennis i el pàdel al Complex Esportiu Clot, mentre que en el Palau dels Esports es disputarà el Voleibol i Handbol masculí a les 11:00. La cloenda a la jornada com a locals serà a càrrec de l’voleibol i handbol femení a partir de les 13:00. D’altra banda, els equips de futbol sala, bàsquet i futbol viatjaran a Castelló amb l’objectiu de portar a casa uns bons resultats que li permetin arribar a la tercera jornada amb possibilitats d’accés a la final. A les 13:00 donarà començament els partits de futbol sala femení i bàsquet masculí al Pavelló de l’UJI i a les 15:00 es tancarà la jornada amb la disputa de el futbol sala masculí, futbol masculí i bàsquet femení.

La UMH disputarà la seva segona jornada que determinarà la classificació a les finals CADU enfront de la UA el proper 11 de maig, data en la qual sabrem els equips que optaran a l’campionat en les finals del pròxim 20 de maig.