Informaciò apertura instalacions esportives campus de Sant Joan

Benvolguts amics, com ja us vam anunciar, avui es dóna obertura a les noves instal·lacions esportives del campus de Sant Joan i ens agradaria facilitar-vos tota la informació necessària perquè pugueu fer el major i millor ús d’elles:
Les activitats en les que actualment pots participar són les següents:

Activitats Dirigides (AADD):
– Durant el segon trimestre pots practicar les activitats de Pilates, Zumba i TBC / GAP. Durant aquest mes, pots anar a provar qualsevol d’aquestes activitats. Pregunta als nostres monitors qualsevol dubte que puguis tenir, són grans professionals i experts que t’orientaran i adaptar l’activitat al teu nivell de condició física.
– La informació referent a la descripció de les activitats, procés d’inscripció i pagaments per al tercer trimestre està accessible en el següent enllaç: https://deportes.umh.es/aadd-campus-de-sant-joan/
– Estem treballant en ampliar tant l’oferta com els horaris d’activitats per al tercer trimestre. Us mantindrem informats.

Pistes esportives:
– El complex esportiu compta amb una pista poliesportiva, que actualment podràs reservar per a la pràctica de futbol sala. I en breu, podrem oferir el seu ús per a bàsquet i voleibol.
– La instal·lació també presenta una pista de tennis i dues pistes de pàdel.
– En el següent enllaç tens la informació per poder fer les reserves i el cost de les mateixes: http://actividadesdeportivas.umh.es/Login

Sala de musculació:
– Propera obertura.
– La sala disposarà de maquinària de musculació, pes lliure i màquines per a exercici aeròbic.

Esperem donar resposta a totes les vostres qüestions. No obstant això, per a qualsevol altra informació poden dirigir-se a la següent adreça de correu electrònic: .