CADU Individuals

El passat dimecres 13 de febrer es van realitzar les primeres competicions autonòmiques per a esports individuals, amb les modalitats esportives de tennis taula, camp a través, natació i pilota valenciana.

La UMH presentar participants en totes les modalitats i els resultats més destacats van ser els següents:

Les noies de natació van obtenir grans resultats, amb plata en 50 braça i bronze en 50 papallona, per Adela Bernabéu, bronze en 100 braça per Ana Soler, bronze en 50 esquena per Maria de Haro i en el relleu de 4×50 estils les noies es van dur el bronze.

En Tennis Taula, Higinio González va aconseguir plata i Ruth Olea es va aixecar amb l’or. A més l’equip de tennis taula UMH va aconseguir el premi de subcampió.

I en Camp a través, es va obtenir plata en individual masculí, mitjançant Antonio Martínez Ardil. Sent 3rs per universitats.

Fotos en Facebook UMH