Dia de l’esport

Actividades Dirigidas

29 de març 2021

L’Oficina de Campus Saludables i Esports de la UMH ha organitzat una jornada commemorativa amb motiu del “Dia de l’Esport” per al pròxim dia 31 de març. L’objectiu d’aquesta jornada serà fomentar l’activitat i l’exercici físic en la comunitat universitària i ciutadania.

Durant la jornada, tant al campus d’Elx com en els campus de Sant Joan d’Alacant i d’Oriola, es permetrà la reserva gratuïta de les pistes de pàdel i tennis, a més de les pistes d’ViziusBall a Elx i cal·listènia a sant Joan . Reserva gratuïta a través del següent enllaç.

La reserva de pistes amb caràcter totalment gratuït es permetrà des de les 8:00 am a les 21:00 pm d’els diferents complexos esportius.

Per augmentar l’oferta d’exercici físic, al campus d’Elx, es duran a terme les següents activitats dirigides: total training, ioga, cicle outdoor, zumba i pilates. Destacarà també la “Presentació de l’Circuit V-Running”, on es proposa donar a conèixer aquest nou circuit kilometrado amb diferents tipus de superfícies que ofereix variabilitat durant la pràctica de carrera i en els quals es podran trobar cartells amb una diversitat d’exercicis orientats a desenvolupar les diferents parts d’una sessió de carrera. Pots inscriure’t a qualsevol de les activitats dirigides a través d’aquest enllaç.

Les activitats dirigides es realitzaran en horari vespertí, des de les 15:30 fins a les 21:00 h.

T’animem a convidar a algun amic o familiar i recorda que, donada l’actual situació sanitària hem de tenir un control d’aforament, pel que una vegada complet no serà possible realitzar la reserva, ¡afanya’t!

Us esperem a tots i totes per gaudir d’aquesta jornada commemorativa d’activitat física i diversió.