Obertura instal·lacions exteriors Campus de Sant Joan

Instalaciones, Sant Joan

18 de març 2021

A partir del pròxim 22 de març, les instal·lacions exteriors de l’campus de Sant Joan estaran disponibles per a la comunitat universitària. A més de l’obertura de la pista de tennis i les pistes de pàdel després de les tasques de manteniment realitzades, es posarà a disposició la nova estructura instal·lada per a l’entrenament de calistenia.

A fi de promocionar l’activitat després del tancament d’instal·lacions, durant les properes setmanes les instal·lacions estaran disponibles de manera gratuïta. Per poder fer ús de les instal·lacions, s’haurà d’accedir mitjançant la plataforma de reserva de la web de l’oficina de campus saludables i esports. La reserva en el cas de l’tennis i pàdel estarà limitada 90 minuts, i tan sols podrà realitzar-se una reserva per dia, per afavorir que el major nombre de persones pugui fer ús de la instal·lació.

Quant a la cal·listènia, s’ha establert un protocol d’ús de la instal·lació a fi de garantir una pràctica esportiva de manera segura per als usuaris. El protocol serà d’obligada lectura i compliment, de manera que un mal ús de la instal·lació pot suposar la prohibició de noves reserves. L’aforament màxim serà de 4 persones per a cadascuna de les activitats seguint les mesures establertes en el decret de l’12 de març passat.