Tancament provisional fins a l’1 de març de les instal·lacions esportives UMH

S’ha ampliat el període de tancament de la resolució de la Conselleria de Sanitat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i que va entrar en vigor el passat 21 de gener a les 00:00. Mitjançant aquest decret totes les instal·lacions esportives de la Universitat Miguel Hernández, tant a l’aire lliure com cobertes, romandran tancades a l’accés públic fins a l’1 de març. Les instal·lacions actualment tan sols estan permeses per a l’entrenament d’esportistes que competeixin en l’àmbit nacional i internacional.

Per tant les activitats dirigides, sala de musculació i entrenaments s’han de suspendre durant aquest període a l’espera de les mesures que la Conselleria de Sanitat un cop transcorregut aquest període.

Des de l’Oficina de Campus Saludables i Esports de la UMH esperem que tota la comunitat i els seus afins gaudeixin de bona salut i aviat puguem reprendre l’exercici físic tan necessari per a la salut física i mental en condicions de seguretat.

Dins de les mesures establertes, es podrà practicar activitat física i esportiva, a l’aire lliure i
fora d’instal·lacions esportives, sense contacte físic i en les modalitats individuals i aquelles que es practiquen per parelles només en cas de convivents. El nombre màxim de persones que es podran ajuntar per a la realització d’activitat física a l’aire lliure / modalitats individuals (senderisme, ciclisme, running o grups d’entrenament de modalitats individuals a l’aire lliure) serà l’establert per la limitació de la permanència de grups de persones en espais públics i privats, que s’estableix per decret de Presidència de la Generalitat.