Jornada de busseig solidari amb el GISED

Convenios Deportivos, General

21 de maig 2012

El proper dissabte 2 de juny, els membres de la Fundació Greenwich i el GISED d’Alacant realitzarem a les instal.lacions del Club Nàutic d’Alacant Costa Blanca la II Jornada de Busseig Solidari a benefici de l’Associació per l’Atenció de Persones amb Discapacitat Intel · lectual de Villena i Comarca (APADIS), Associació del Dany Cerebral Adquirit (ADACEA) i la Residència per a nens i adolescents amb autisme, problemes de salut mental i trastorns de conducta (EDUCATEA).

L’objectiu principal d’aquesta jornada és la captació de fons per a aquestes entitats benèfiques mitjançant la realització de batejos subaquàtics i altres esports nàutics a preus populars. A més, comptem amb l’aportació desinteressada d’institucions públiques, empreses i persones que, encara que no se submergeixin, han desitjat col · laborar amb aquesta gratificant i nova iniciativa de voluntariat social.

Per aconseguir aquest objectiu, els bussejadors i les entitats involucrades en l’organització aportem desinteressadament nostres mitjans humans i materials. A més, comptem amb el suport de múltiples institucions públiques i privades amb l’objectiu que el desenvolupament d’aquesta jornada sigui un gran èxit a nivell d’organització, participació, repercussió social i, per què no, us convidem a gaudir d’un gran dia festiu de trobada amb els amics de busseig i família en les instal.lacions del Club Nàutic Alacant Costa Blanca, en què s’ha condicionat unes carpes per a l’esdeveniment. Hi haurà una zona de rastell benèfic, regals, bons aixetes de cervesa i refrescos que ofereixen els patrocinadors.

El desenvolupament de la I Jornada de Busseig Solidari, realitzada el 14 de setembre del 2011, va ser un rotund èxit a tots els nivells i sense precedents. Per això, ens hem animat a organitzar de nou aquesta jornada incrementant el nombre de participants (90 bussejadors) i activitats com ara batejos de vela, rem i busseig amb lleons marins.

Finalment, hem habilitat una fila zero per a tot aquell que no pugui assistir però vol aportar el seu parell d’euros (CAM 2090/3025/56/0200156154 – Veure condicions al dossier) .

Dosier – Dossier – Dossier

Ficha de inscripción – Fitxa d´inscripciò – Registration form

Moltes gràcies i us esperem.