Resultats y fotos dels nostres corredors a València

La prova es va desenvolupar en el llit del riu Túria, en el tram que discorre entre els ponts d’Ademús i de Sant Josep. La cita esportiva amb la que s’inauguren elscampionats autonòmics d’esport universitari va reunir més de 150 universitaris entre les dues categories: masculina i femenina. Amb un total de 4 voltes a un circuit de1.500m, els corredors van realitzar 6.000 m per acabar la prova.

En categoria femenina l’atleta de la UV, Andrea Salvador Pascual creuava la línia de meta en primer lloc per davant de Laura García (Universitat Jaume I) i de CristinaJoan (Universitat d’Alacant). Ana March (UV) finalitzava cuarta.En categoria masculina l’atleta de la UV Alberto López finalitzava segon només superat per Guillem Adell (Univ. Jaume I). Completava el podi Javier Colomer (UPV).