I Edició Torneig Internacional entre universitats sobre mobilitat sostenible

7 d’octubre 2021

El projecte ha estat impulsat per la Xarxa U-MOB i finançat pel programa europeu LIFE. Aquest torneig es desenvoluparà a través de l’aplicació mòbil MUV, que busca convertir la mobilitat sostenible en un joc, fent de les persones els veritables protagonistes de la sostenibilitat.

Per participar caldrà descarregar-se l’aplicació MUV (www.muvgame.com), disponible a la store de IOS i Android. Per jugar només cal desplaçar-se de manera sostenible, ja sigui caminant, amb bicicleta, patinet, transport públic, etc … Cada un d’aquests desplaçaments sostenibles atorgarà una puntuació depenent de la distància i el medi triat. D’aquesta manera els punts es convertiran en premis un cop es descobreixin els guanyadors de l’Torneig Internacional de mobilitat sostenible UMH.

Amb aquesta acció la UMH mostra de nou el seu compromís amb la promoció de la sostenibilitat entre la comunitat universitària.

-_-mail.google.com_.png" alt="" width="577" height="453" srcset="https://deportes.umh.es/files/2021/09/FireShot-Capture-009-Fwd_-Torneo-de-Movilidad-Sostenible-U-mob-d.lopez_.mtx@gmail.com-_-mail.google.com_.png 577w, https://deportes.umh.es/files/2021/09/FireShot-Capture-009-Fwd_-Torneo-de-Movilidad-Sostenible-U-mob-d.lopez_.mtx@gmail.com-_-mail.google.com_-300x236.png 300w" sizes="(max-width: 577px) 100vw, 577px" />