Escola d’Estiu i Aula Junior

AVÍS IMPORTANT:

Davant la situació produïda després de la publicació de el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i tenint en compte la incertesa que genera entre tots nosaltres, volem comunicar-vos que, en principi, els terminis de preinscripció a l’Escola d’Estiu i l’Aula Junior es mantenen en les mateixes dates, sempre sobre la premissa que, en cas que si, finalment i per motius aliens a la UMH, aquestes escoles no poguessin arribar a obrir-se, es reemborsarien els 30 € abonats per cada nen o nena.

Volem fer èmfasi que els motius de devolució es cenyeixen, exclusivament, als ocasionats per aquesta situació sobrevinguda.

En el moment en què rebem nova informació que afecti la EVAJ, la publicarem en aquest mateix bloc.

ESCOLA D’ESTIU – AULA JUNIOR 

XVIII Edició-2020

El Vicerectorat d’ Inclusió, Sostenibilitat i Esports posa en marxa la XVIII edició de l’Escola d’Estiu UMH i l’Aula Junior.

LLOC DE REALITZACIÓ
Es durà a terme en els Campus de Elx, Sant Joan i Oriola, utilitzant les infraestructures que la Universitat ofereix a cada campus per a nens amb edats compreses entre 4 i 11 per a l’Escola d’Estiu i entre 12 i 14 per a l’Aula Junior. En tots els casos, les edats s’han de complir fins al 31 de desembre de 2020, inclusivament. S’establiran diferents grups en funció de l’edat i nombre de nens inscrits.

El Campus d’Elx comptarà amb la possibilitat de gaudir de la piscina ubicada dins el recinte universitari amb la supervisió de socorristes contractats per a aquesta tasca. L’edat mínima per accedir-hi serà de 5 anys sabent nedar autònomament.

FUNCIONAMENT

L’Escola d’Estiu i l’Aula Júnior romandran obertes des del 22 de juny fins al 31 de juliol en els campus d’Elx i Oriola i, des del 23 de juny fins el 31 de juliol al campus de Sant Joan. El dia 24 de juny estaran tancades en els tres campus, per ser festiu a la Comunitat Valenciana.

Així mateix, l’Escola d’Estiu i l’Aula Junior estaran tancades els dies festius locals que coincideixen amb aquest període i que, segons el campus, són:

 • 22 de juny a campus de Sant Joan.
 • 17 de juliol al campus d’Oriola.

Al setembre, l’Escola d’Estiu i Aula Júnior estaran operatives des del dia 1 a l’7, (provisionalment, fins a la confirmació, per part de la Conselleria d’Educació, de la data d’inici del nou curs escolar).

L’horari serà, amb caràcter general, de dilluns a divendres de 8:30 a 15:45h. L’horari excepcional de 8:00-08:30h. tindrà un cost de 4 € / dia.

L’horari de menjador serà de 12,30-14,30h. Aquells nens que no utilitzin aquesta opció, es quedaran a l’aula amb el monitor fins a ser recollits pels seus tutors.

Les dues escoles estaran obertes a la comunitat universitària i persones interessades amb el següent criteri d’inscripció:

En el primer torn de preinscripció:

 1. Personal de la UMH
 2. Estudiants

En el segon torn de preinscripció, en el qual s’oferiran les places que hagin quedat lliures a el tancament del primer, el criteri serà:

 1. Alumni
 2. Personal d’empreses contractades que presten els seus serveis en els Campus de la UMH.
 3. Posseïdors de Targeta Extensa UMH.
 4. Persones interessades externes a la UMH.

Les places vacants, podran cobrir-se amb persones interessades externes a la UMH.

 • Total de places ofertes per a Escola d’Estiu:
  • Elx: 200
  • Sant Joan d’Alacant: 60
  • Oriola: 40
 • Total de places ofertes per a Aula Junior:
  • Elx: 60
  • Sant Joan d’Alacant: 20
  • Oriola: 20

L’assistència de diversos germans a l’Escola d’Estiu suposarà una reducció en les tarifes. Aquesta reducció es podrà aplicar també entre l’Escola d’Estiu i l’Aula Junior UMH

PERÍODES DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ:

 • PRIMER TORN DE PREINSCRIPCIÓ: de l’1 al 9 d’abril de 2020. Obert exclusivament per a la comunitat UMH (grups 1 i 2 de prioritat)
 • SEGON TORN DE PREINSCRIPCIÓ: del 22 al 30 d’abril o fins que es completi el total de les places ofertes (si això succeeix abans del 30 d’abril, es comunicarà immediatament a través d’aquest bloc). L’oferta de places es limitarà a les que hagin quedat disponibles a l’tancar el primer torn.
 • PERÍODE DE MATRICULACIÓ: del 5 al 17 de maig. Al acabar aquest període, els pagaments s’han de formalitzar. En cas contrari, la plaça quedarà vacant.

INFORMACIÓ SOBRE ELS PROCESSOS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ:

Preinscripció:

A les dades de preinscripció i a el rebut, que s’ha d’abonar per cada nen o nena que es vol preinscriure en aquestes activitats, s’accedirà des d’aquest ENLLAÇ que estarà operatiu a partir de l’1 d’abril per al primer torn i a partir del 22 d’abril per al segon.

En aquest enllaç s’ompliran totes les dades requerides, incloent-hi si el nen o la nena pertanyen a algun dels col·lectius que donen lloc a descomptes. La informació sobre els diferents col·lectius i tarifes es publicaran durant l’última setmana de març en aquest web. Cal assenyalar que, a efectes de la tarifa, els que pertanyin a més d’un d’aquests col·lectius, hauran de triar només un d’ells, ja que són condicions excloents. En qualsevol cas, abans de finalitzar el termini de preinscripció, s’ha d’aportar la documentació justificativa a l’Oficina de Campus Saludables i Esports, preferiblement remetent-la per correu electrònic a escuelaverano@umh.es o lliurant-la personalment a l’Oficina, per vincular el tutor a la tarifa corresponent a la matrícula (fase posterior) i obtenir el descompte que s’indicarà en l’apartat DESCOMPTES ADDICIONALS APLICABLES EXCLUSIVAMENT a l’OFICINA DE CAMPUS SALUDABLES i ESPORTS.

IMPORTANTS: Cal tenir en compte que alguns navegadors bloquejar, per seguretat, els elements emergents. Durant el procés de preinscripció, després de fer clic a “Descarregar el rebut”, vostè ha de visualitzar-se a. pdf arxiu que mostri el resguard. Si això no ha succeït, has de fer clic a l’extrem dret de la barra d’adreces i obrir arxius pop-up, per tal d’imprimir el rebut.

Un cop finalitzats els terminis de preinscripció, seguint els criteris especificats anteriorment, es remetrà un correu electrònic a tutor que hagi obtingut la plaça per al xiquet o la xiqueta en el qual s’inclourà l’enllaç personalitzat que li donarà accés, a partir del 5 de maig, a la formalització de la matrícula per completar el procés.

MATRÍCULA:

A partir del 5 de maig, es podrà acceder a aquesta última part del procés, mitjançant l’enllaç personalitzat inclòs en el correu de confirmació, i des del qual es podran visualitzar les preinscripcions realitzades i accedir al rebut de matrícula amb l’abonament,  finalitzant el procés. En aquesta aplicació apareixeran totes les dades que ens facilitasteis en la fase de preinscripció referits als menors i a les característiques de cada matrícula.

A la mateixa pantalla es trobarà l’accés a el document d’autorització de la publicació de les fotos dels xiquets o les xiquetes durant les activitats que realitzen a la EVAJ, i que s’haurà d’imprimir, signar i lliurar als monitors el primer dia de l’Escola o l’Aula.

Els descomptes sobre la tarifa general corresponents a l’Personal UMH, Estudiants UMH, Alumni ia la Targeta Extensa (sempre que aquestes situacions siguin vigents des del moment en què es realitze la preinscripció fins el 31 de juliol del 2020 i, per tant, recollides a les nostres bases de dades), els ha de fer directament per l’aplicació en el procés de matrícula que, en la seva última fase, elaborarà els rebuts corresponents a les dites tarifes.

En el cas del col·lectiu ALUMNI el descompte corresponent a la tarifa Extensa, es realitzarà també automàticament sempre que el tutor o la tutora de l’infant estiguin registrats correctament en l’aplicació corresponent. Cal tenir en compte que pertànyer a l’col·lectiu Alumni UMH requereix inscripció (gratuïta). Poden ser membres d’Alumni UMH tots els titulats en estudis oficials o en els títols propis de Diploma Superior Universitari, màster, expert universitari i Especialista Universitari de la UMH.

A l’enllaç https://universite.umh.es/alumni/AltaCondiciones.aspx es pot sol·licitar l’alta utilitzant l’usuari i contrasenya de la UMH. En cas de no recordar la contrasenya o per a qualsevol dubte, es pot contactar amb Alumni UMH al correu alumni@umh.es.

És molt important que abans de confirmar el pagament verifiqueu que l’import és el correcte i el corresponent a la vostra tarifa en vigor. En cas que aquest import no correspongui heu de consultar amb la nostra Oficina per si es deu al fet que les dades de què disposem no estan actualitzats.

DESCOMPTES ADDICIONALS APLICABLES EXCLUSIVAMENT A L’OFICINA DE CAMPUS SALUDABLES I ESPORTS

Tots els descomptes aplicables, seran publicats, juntament amb les tarifes, durant l’última setmana de març.

DEVOLUCIONS (Les que resulten autoritzades es gestionaran a partir de l’última quinzena de setembre).

De les matrícules anul·lades 15 dies abans de l’inici de l’Escola d’Estiu i l’Aula Junior es retornarà el 50% de l’import total.

Només es retornarà l’import de la preinscripció de 30 € en el cas que, un cop finalitzat el període de preinscripció, el sol·licitant quedi exclòs per manca de vacants.

TARIFES DE MATRÍCULA A L’ESCOLA D’ESTIU I L’AULA JUNIOR

La informació sobre tarifes de matrícula i descomptes a l’Escola d’Estiu i l’Aula Junior es publicarà durant l’última setmana de març.

INFORMACIÓ SOBRE EL MENJADOR

El funcionament del Servei de Menjador per a l’Escola d’Estiu i l’Aula Júnior d’aquest any serà el mateix que en 2019. És a dir, serà gestionat directament per les cafeteries dels nostres campus. Volem fer èmfasi que, en relació amb el menjador, tot el relatiu a l’atenció als nens funcionarà com sempre: estaran en tot moment atesos i acompanyats pels monitors de l’Escola d’Estiu i l’Aula Junior.

Podreu accedir a tota la informació sobre el procediment de compra dels bons que necessiteu per als àpats dels vostres petits i els menús, des dels enllaços que publicarem en breu en aquest mateix apartat.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

En aquest ENLLAÇ podreu accedir, en breu, al bloc específic de la EVAJ i consultar tota la informació referent a la programació i activitats tant de l’Escola d’Estiu com de l’Aula Junior, en els diferents campus. S’anirà actualitzant cada dia des del començament de les nostres Escoles per mantenir-vos informats de tot el que organitzem per als vostres fills.

Contacte i atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores):
Alicia Guridi Alcocer
Oficina d’Esports – Edifici El Clot
Av. De la Universitat, s / n – 03202 Elx
Telèfon: 96 522 2699
e-mail: escuelaverano@umh.es

ORGANITZA L’ESCOLA D’ESTIU I AULA JUNIOR
Vicerectorat d’Estudiants i Esports

DIRECTORA DE L’ESCOLA D’ESTIU I AULA JUNIOR
Prof. Cordelia Estévez Casellas.
Tel: 965 91 94 72
Mòbil: 669.385.004
Correu electrònic: c.estevez@umh.es