Normativa d’ús de la piscina UMH durant període de desescalada

27 de juliol 2020

RESERVES USUARIS BO PISCINA UMH

A causa dels requeriments que estableix el Ministeri de Sanitat sobre l’ús i obertura de piscines de caràcter esportiu (BOE-A-20.205.088), on es precisa la concertació de cita prèvia i establiment de torns d’horaris, l’ús habitual dels bons de accés lliure adquirits en temporades anteriors, no podran ser utilitzats durant l’etapa de desescalada i mentre estigui vigent la normativa de distanciament físic i l’obligatorietat de reserva telemàtica.

Tots els usuaris que conservin banys d’un bo adquirit en temporades anteriors han de conservar el seu bo i posar-se en contacte amb l’Oficina de Campus Saludables i Esports (OCSD) a través del correu , indicant el seu nom i el nombre de banys disponibles dels bons adquirits i en l’assumpte de l’missatge: bONS PISCINA. La OCSD es posarà en contacte amb els usuaris dels bons en la major brevetat possible per explicar-los el funcionament d’ús.

Els usuaris que no estiguin registrats a la base de dades han d’emplenar les dades que sol·licita el programa per formalitzar el registre a la mateixa. En el moment de fer el pagament de l’bany, s’ha de seleccionar l’opció BO.

La primera vegada que s’accedeixi a la instal·lació s’haurà de portar el bo perquè el personal de la instal·lació registri el nombre de banys disponibles. Un cop anotats, el personal de la instal·lació es quedarà amb aquest bo i cada vegada que l’usuari faci ús de la piscina, en presència de l’usuari / a, el personal de la instal·lació eliminarà un dels banys disponibles. Si a l’acabar la temporada quedessin banys disponibles, es facilitarà un bo a l’usuari amb aquesta quantitat.

INSTRUCCIONS RESERVA BANY LLIURE. NO ES POT ACCEDIR A LA PISCINA SENSE HAVER FET RESERVA PER INTERNET.

Accedir a través del enllaç de reserva: https://actividadesdeportivas.umh.es/Login
Si no està registrat, fer-ho mitjançant l’opció “Usuaris Externs” – REGISTRAR-SE.
A continuació, accedir a
1) Reserva d’espais
2) Campus d’Elx
3) Piscina – reserva bany usuaris en general, UMH, targeta solidària, targeta extensa, alumni (registrats).
4) Piscina TEU / Bons – reserva bany per a usuaris que van pagar TEU durant el curs 2019/2020, i els que conservin Bons comprats anteriorment.
Serà obligatori presentar document per a la seva identificació amb foto (DNI, carnet conduir …), en tots els casos.