Curses de nataciò a la piscina del campus d´elx

CURSES DE NATACIÒ UMH

 • Dates del curs: 25 juny al 24 de juliol. Duració de 5 semanas. Els dies 24 de juny i 25 de juliol son festives.    
 • Termini d’inscripció: fins a completar el nombre màxim d’usuaris per grup.
 • Modalitats:
  · Dilluns i dimecres
  · Dimarts i dijous
 • Grups ofertats:

· 16:00 (nens i adults)
· 17:00 (nens i adults)
· 18:00 (nens i adults)
· 19:00 (adults)
· 20:00 (adults)

 • Tarifes: UMH, SOLIDÀRIA: 36 Euros; EXTENSA: 54 euros NO UMH: 72 euros.
 • Inscripció:

Inscripció adults: La inscripció es realitzarà per mitjà de l’aplicació de reserves i inscripcions: http://actividadesdeportivas.umh.es/Login.

Inscripció xiquets: El xiquet/a ha d’estar inscrito/a en l’aplicació de reserves i activitats amb el seu identificador i contrasenya. Per a això, ha de seguir els passos següents:

1. Accedir a l’enllace següent: http://actividadesdeportivas.umh.es/Login.

2. Seleccionar l’opció d’USUARI EXTERN i clicar l’opció REGISTRAR-SE.

3. En Tipus de registre, seleccionar BENEFICIARI. En el correu electrònic ha d’inserir l’utilitzat pel titular, en la resta d’opcions introduïsca les dades del seu xiquet/a, principalment els apartats de: dades personals i data de naixement.

4. Opció 1: En el cas que el pare/mare gaudi d’alguna tarifa umh (solidària o extensa) haurà d’enviar un correu a actividades.palau@umh.es, per a ajustar la tarifa i que el xiquet/a puga beneficiar-se també de la reducció.

5. Realització del pagament: Accedir novament a l’enllaç http://actividadesdeportivas.umh.es/Login i en la part superior dreta de la pestanya seleccionar el nom del seu xiquet/a.

6. Procediment d’inscripció: – Inscripció de classes. – Campus d’Elx – Curs de natació que li interesse.

 • Normativa:

– L’edat mínima per a poder realitzar el curs és de 4 anys complits.

– Un usuari passa a ser adult a partir dels 12 anys.

– És necessari un mínim de 6 persones perquè un grup finalment s’òbriga. Si en l’horari en què t’has inscrit no hi ha més usuaris, t’informarem perquè pugues unir-te a un altre grup.

– Els grups, en la mesura que siga possible, es realitzaran depenent del nivell dels usuaris.

– Una vegada finalitzat el termini d’inscripció no es tornarà els diners, excepte per causes imputables a la UMH.

 • Promoció: Les persones majors de 18 anys inscrites en el curs de natació podran assistir també a les activitats dirigides (pilates, palissa, cicle indoor, etc.) durant el mes de juliol. Per a això, han d’ensenyar el justificant de pagament als monitors responsables de l’activitat. Horari AADD: http://deportes.umh.es/files/2019/06/HORARIO-JULIO- 2019.pdf.

Qualsevol dubte els atendrem en l’oficina d’esports de l’edifici el Clot en el campus d’Elx.

BONS LLIURES PISCINA UMH

Per a l’accés a la piscina durant els mesos de juny, juliol i setembre, a més de per mitjà de la TDU es poden extraure bons d’usos lliures amb les tarifes següents:

També es poden utilitzar bons individuals a la màquina expenedora situada a l’edifici del Clot per 3 euros No UMH i 1,5 euros UMH. L’horari d’obertura de la piscina és de 8 a 22 h de dilluns a divendres i de 8 a 14h els dissabtes a partir d’aquest 1 de juny i fins al 30 de setembre.

2 juliol 2019

Resoluciò definitiva bèques DAN 2018/2019

2 juliol 2019

Campus de Sant Joan mes de juliol

Aquest estiu no deixes de practicar activitat física en el complex esportiu del campus de Sant Joan.

En el mes de juliol, si t’apuntes a les activitats dirigides, podràs també accedir a la sala de musculació presentant la teua TAD (targeta d’activitats esportives) .

En el següent enllaç podràs trobar tota la informació respecte a la forma d’inscripció, horaris, etc., de les activitats dirigides: http://deportes.umh.es/aadd-campus-de-sant-joan-2/

Preus tarifa estiu: 12EUR (UMH, Tarifa Solidària i estudiants UA) , 18EUR (Tarifa Extensa) , 24EUR (Externs

18 juny 2019

Gala de l’Esport

El dijous 30 de juliol es va celebrar la Gala de l’Esport per reunir tots els esportistes que han representat a la UMH en els diferents esports i premiar els esportistes, entrenadors i equips més destacats. Agrair-vos a tots l’esforç realitzat aquest curs, el bon ambient viscut a la gala i esperem que hagueu gaudit. Us esperem el proper curs amb les mateixes ganes.

Els premiats van ser:

Millor esportista femenina: Noemí Sempere Ruiz              Millor esportista masculí: Atanasio Picazo Gómez

Millor equip Masculí: Bàsquet                                                Millor equip Femení: Volei

Millor entrenadora: Laura Molines Fernández                   Millor entrenador: Iván Peña González

                            

3 juny 2019

Apertura de la piscina d’estiu umh

Ens plau comunicar-vos que, com cada any, la piscina d’estiu del campus d’Elx es posarà en marxa a partir d’aquest 1 de juny i fins al 30 de setembre. En els mateixos horaris que tots els anys, de 8 a 22h de dilluns a divendres i de 8 a 14 h els dissabtes.

Us recordem que els titulars de la TDU la data de caducitat sigui anterior a la d’aquest curs hauran de passar per aquí, l’Oficina d’Esports, a obtenir el corresponent bo gratuït. Els titulars de la TDU d’aquest curs no hauran de fer-ho.

Els titulars de la TDU el codi és la pròpia TIU -Targeta Universitària- hauran de presentar-la als socorristes de la mateixa manera que els col·lectius anteriors, però si són de les noves -Amb CODI QR- dels socorristes podran llegir la seva condició d’universitari a més de saber si han pagat o no la TDU, i per tant no necessitaran el bo. Així i tot, podran venir a pel bo gratuït.

Es recorda també que els menors d’edat no poden entrar sols a la piscina.

29 maig 2019

Obertura Sala de Musculació del Campus de Sant Joan

El proper dilluns 3 de juny es realitzarà l’obertura de la Sala Musculació del Campus de Sant Joan ubicada al nou complex esportiu al costat del pàrquing de l’edifici Severo Ochoa. Els dies d’obertura i horari seran de 09:00 a 21:00 hores de dilluns a divendres.

A causa de que aquest curs la sala estarà disponible els mesos de juny, juliol i setembre, s’ha ofert una tarifa especial per als membres de la comunitat universitària  durant aquest període. S’adjunta en els enllaços inferiors tot el procediment per a la inscripció i accés.

Normes d’ús Sala Musculació

28 maig 2019

CURSOS DE NATACIÓ 2019

Obert el termini d’inscripció dels cursos de natació 2019

Inscriu-te com més prompte millor per a poder triar l’horari que més t’agrade i disfrutar de cursos de natació a l’aire lliure. Tenim varietat d’horaris de dilluns a dijous per a xiquets i adults de diferents nivells.

Per a més informació: Punxa ací

27 maig 2019

Resultats CADU y CEU Atletisme 2018/2019.

23 maig 2019

1ª medalla per al Vòlei Platja masculí de la UMH: Bronze per a Robert i Marc

17 maig 2019

Campionat d’Espanya Universitari d’Halterofília

Grans resultats dels nostres esportistes en el CEU d’Halterofília disputat el 11 de maig a Múrcia. Maria Bernal es va fer amb el bronze en el total olímpic, mentre que Ignasi Aparicio va aconseguir la 3a millor marca amb 129 kg en dos temps i va acabar 4t del total olímpic. Enhorabona a tots dos!

14 maig 2019