Voluntariat Esportiu UMH

Pròxim esdeveniment per a participar:
Activitat: I Cursa Solidària “Eliminant Barreres”:  
Dates de l’activitat: 10 de desembre de 2017. Dates de treball del voluntariat: diumenge 10 de desembre.
Lloc de trobada: Cortefiel Alacant, Av. Doctor Gadea 24 Alacant.
Hores a realitzar i horaris: de 8 a 14 hores
Contacte per als voluntaris: JUAN JOSÉ CASELLES LÓPEZ, Tècnic d’oci de Cocemfe Alacant. 965257187 / ocio@cocemfealicante.org
Condicions del voluntariat: dietes, labors, segur, manutenció, etc. Els voluntaris estarien assegurats per a l’activitat, les tasques a realitzar són les següents: • Repartiment de dorsals. • Zona d’avituallament. • Muntatge taula de trofeus. • Senyalització i orientació corredors / es durant la prova. Es lliurarà una samarreta de la prova a cada voluntari i se li convidés a un piscolabis durant el matí.
Perfil dels estudiants requerits: No cal un perfil específic, encara que potser preferible estudiants de la zona d’Alacant per tema de desplaçament.
Pròxim esdeveniment per a participar:
Activitat: Campionat d’Espanya de Gimnàstica: Col·laboració amb la FGCV i RFEG per a l’organització dels campionats Nacionals, ajuda als esportistes (accessos i orientació en la instal·lació), temps de la competició, col·laboració per al bon funcionament i correcte ús dels espais públics durant la competició.
Dates de l’activitat: del 22 de novembre al 26 de novembre Dates de treball del voluntariat: del 22 de novembre al 26 de novembre
Lloc de trobada: Centre de Tecnificació d’Alacant Centre de Tecnificació d’Alacant
Hores a realitzar i horaris: Hi haurà dos torns per dia de cada grup de treball, un torn de matí i un torn de tarda d’aproximadament 7 hores cada un.
Contacte per als voluntaris: Elisa Maluenda i Adrián Rodriguez (enviar un correu per demanar el número de telèfon) Condicions del voluntariat: dietes, labors, segur, manutenció, etc .. Labors: Seran coordinats durant l’esdeveniment i Elisa i Adrián els indicaran els seus llocs durant la competició, es comptabilitzarà el voluntariat de cada dia i depenent del torn se’ls proporcionarà dinar o berenar, la FGCV contracta una assegurança de responsabilitat civil per a l’esdeveniment i estan coberts els col·laboradors i voluntaris.
Perfil dels estudiants requerits: Estudiants interessats en l’esport amb actitud positiva davant l’organització d’esdeveniments i al tracte directe amb persones
Pròxim esdeveniment per a participar:

Activitat: Carrera i Marxa benèfica Contra el Càncer de Mama
Dates de l’activitat: 26 de novembre a les 10.00
Lloc de trobada: Passeig de l’Estació
Hores a Realitzar i Horaris: es realitzarà una sortida simultània de carrera i marxa a les 10.00 hores des del Passeig. A les 11.30 se celebrarà el Lliurament de Trofeus A les 11.45 començarà un acte de Zumba A les 12.15 tindrà lloc la Cursa Infantil
Contacte per als Voluntaris: Inma Guzmán. Sol·licitar telèfon per correu o missatge.
Condicions de Voluntariat: Els voluntaris tindran samarreta i esmorzar gratuït que se’ls facilitarà des de l’Associació. Igualment, es concertarà una assegurança d’accidents per a cada un d’ells. La funció a desenvolupar es basarà en la delimitació del recorregut a realitzar pels participants, de manera que col·laborin en la senyalització segons les pautes de policia local. L’hora d’arribada a cada punt de senyalització serà aproximadament a les 9.00 hores. Un cop hagin finalitzat la seva funció poden acudir al Passeig de l’Estació a recollir el seu dinar en una de les carpes i seguir gaudint de l’esdeveniment.
Perfil d’estudiants requerits: voluntaris a partir de 18 anys

cartel-v2-mitja-santa-pola-2017

Participa com a voluntari a la Mitja Marató Santa Pola 2017, que se celebrarà el diumenge 22 gener 2017.

Si t’interessa participar-hi, posa’t en contacte amb el Club d’Atletisme SANTA POLA al correu atletismosantapola@gmail.com. Us informaran tots els detalls, horaris i tasques específiques.

Les tasques en què pots participar són les següents:

Control antidopatge:
• Acompanyament d’atletes elit (necessari coneixements d’anglès)

Serveis inscripcions / Incidències en Fira del Corredor
• Incidències inscripcions (necessari anglès)

Muntatge i desmuntatge arcs en punts quilomètrics
• Muntar / desmuntar i controlar bon funcionament fins pas de l’últim corredor

Control a la zona sortida

Zona avituallament en meta
• Al servei del responsable de zona (ajuda repartiment de material, etc …)

TAMBÉ PER AL CADU 2016-2017 

De todos modos, para registrarte en las bases de datos de la Oficina de Deportes de la UMH como Voluntario para futuros eventos, por favor, rellena y envía este formulario:

XII Edició Triatló Arenals 113 –  Copa d’Espanya de Mitja Distància- 17 abril 2016

Per a més información: Voluntariado Arenales 113

14 novembre 2017